Shaved

Ja, den 22 april 2012 så tog jag steget och rakade av mig håret efter 2,5 års velande. Cool är jag!
Jag vet, modigt som fan :p
Sen växte det;
Så jag fick klippa det lite;
Nu är det lite längre än sista bilden men det känns som att det kommer ta sjuttioelva år innan det är någorluda långt igen... :/ Känner mig mindre kvinnlig än någonsin men ångrar mig inte för det kommer bli najs att slippa tänka på vilken hårfärg jag ska ha å utväxter å sånt... :)

Texas

 
Älskade lille systersonen min (även min gudson ju)... Han är så underbar att jag vet inte vart jag ska ta vägen... Min livmoder blinkar och hade jag inte så förbannat mycket ångest så skulle jag skaffa en egen...

Kanske ska försöka mig på det här igen...

Är allmänt trött på skit och vill inte skriva av mig på facebook.
A - Arrogant, trångsynt och för jävlig. Jag kan inte tänka mig nån annan som stör mig mer nu för tiden än du. Tur att du är så jävla upptagen med ditt underbara jobb och din sjuka religion att vi aldrig ses.
M - Snälla snälla var min cybervän, jag vill ju verkligen inte ha nån fysisk kontakt eller riktigt umgänge med nån. Ja menar facebook å sms är ju generationens sätt att hänga ut.
Diverse - Varför är jag så motbjudande? Tjatig? Oälskvärd? Allmänt jävla jobbig?
 
Jag förstår inte vad jag gör för fel. Jag är medveten om att jag inte är i mitt esse men ändå, vad är det med folk??!!
 
Ångest - Varför har jag så mycket av det? Vad ska jag göra? Är jag ännu en jobbig jävel som bara klagar men inte gör nått åt saken? Är jag bortskämd eller har jag bara otur när jag tänker? Ibland önskar jag seriöst att jag blev kidnappad å fick uppleva lite fysiska svårigheter istället för bara psykiska...
 
Tänker alldeles för mycket och förstör för mig själv ibland tror jag...
Oh well..............

RSS 2.0