tips och råd..

..
tänkte ge er lite råd och tips... lite iaf.. =)
igår var det mycket att göra på jobbet så då blev det inget skrivande.. ett råd till er som stressar och har mycket att göra; meditera.
jag kan inte erkänna att jag är jättebra på det. men en gång i tiden så var jag det.
ett annat tips är att när ni väl har tid över; lägg er i en mysig park på en filt med lite picknick och försvinn i en bok. man glömmer allt jobbigt då och blir allmänt lugn och glad.
boktips;
 
en klassiker som alla måste läsa minst ett par gånger i sitt liv... ger upplysning...
 
ännu en bok från paulo coelho, han är mycket bra. denna bok har ett bra budskap.. lite svårare men åh, så bra..

james frey har gjort självbiografier när de är som bäst.. den här boken ger en perspektiv och får en att inse hur bra man har det.. ett absolut tips...

ja, när du läst tusen små bitar så kommer du inte att kunna hålla dig ifrån den här. min vän leonard är en kanonbok som man lätt fastnar i. läste ut den på nolltid. har allt. james frey är så underbar och skriver så bra.

ta mina råd. just nu håller jag på med paulo coelhos veronika bestämmer sig för att dö. är säkert asbra men it's to soon to tell...
anywho.. styrde ny soffa och hörnbord igår. här ser ni bärhjälp özger och mannen som kopplar av efter tung förflyttning med ett varsitt glas rött, werther's och en skål körsbär.

sen tänkte jag ge er lite tips angående skönhet och hudvård. ungefär eller nått så'nt.. =)
jag har hela mitt liv varit beroende (typ beroende iaf..) av att smörja in läpparna så fort de blir ens lite torra. har provat allt från labello & lypsyl till vaselin och försvarets hudsalva. men nu har jag, för ett tag sen hittat det ultimata.

till vänster ser ni elizabeth arden's eight hour cream skin protectant (fungerar både till ansikte, läppar och i krisfall till händer, men helst inte...). tänkte styra originalburken, limited edition men får typ bacillskräck när saker kommer från burkar och man måste stoppa ner fingrarna hela tiden.. usch.. big no no. styr tuben, lite baciller där med men tvätta fingrarna innan så är den kanon.. =)
till höger ser ni usa's chap stick. superskönt, luktar asnice (killarna kommer bli tokiga) och med spf 15. skitbra. detta är jordgubb men kör annars alltid körsbär. mmmm. det tråkiga är att de bara fins i usa. =) fanns i sthlm och kanske finns nått liknade men just detta och det som jag vill ha finns bara i the states. men min kära vän denise, som åker dit ibland köper med ett lager till mig. använder bara dessa ibland så de räcker ganska länge.. skitbra..
that's all for now. sist men inte minst, här har ni min utsikt om dagarna..

så roligt har jag.. yippie-ki-yeay för mig...
men nu är det helg om några timmar- ergo - vin, grill i parken och mys i nyinredda lägenheten...(ska dock jobba imorrn men det kommer gå fort och är totalt på mina villkor..)  så inga sura miner.. hörs my friends.. stay cool and stay beautiful..

yeay.

freedom..

jag har varit ledig nu sen torsdag kl.15. eller ja, nu sitter jag ju på jobbet iochförsej men inte sedan dess. så jag har mycket att berätta....
dock för att inte tråka ut er så har jag med fler bilder och färre text..
here we go..
torsdag em; tåg till sthlm, raka vägen till skärgården, åt god mat, drack lite vin, träffade plastsvärmor och plastsvärmormor m fl. nice. tog kvällspromenad till vad som hette idalen där var det riktigt mysigt, dock mörk...

fredag - midsommarafton.
byggde blomsterkrans, åt god lunch, drack lite gott bl a baileys och hade trevligt trots halvtaskigt väder.
 jag och älskade mannen i fin skjorta... jag 
 Larsåkes plastmor, eva och plastbror, oscar..  
      
hela gänget (utom oscar..) i vackra kransen...
 jag och svärfar vid lunchbordet...
fest på fredagkväll, soft med bakispizza på lördag och sol och tåg hem på söndag...
 hehe...
sen på måndagen var jag ledig för då firade jag min 21-årsdag. japp, den 25 juni fyllde jag år.. skoj värre.. fixade och donade till mitt kalas, hade 3 ronder ätbart och fick massa paket, alla var allmänt nöjda.. =) speciellt jag...
 3G, mormor, mamma, jag...
av min älskade man fick jag en hel dag av mys. han hade tagit ledigt dagen efter min födelsedag åt oss båda och jag fick välja vad vi skulle göra, äta osv. och på morgonen kl.10 så hade jag tid bokat på spa-huset där jag fick 45 min ansiktsbehandling och efter det 60 min helkroppsmassage.. yes.. snacka om att känna mig.. köpte lite produkter av märket exuviance och hade en allmänt mysig och avslappnad dag.. =) så nöjd..
här sätter lars upp en väggljusstake som jag fått, är han inte het med borr? jooo...

ok människor.. nu måste jag jobba asså.. men här fick ni lite update tills nästa gång vi hörs..hoppas ni mår lika bra som jag och att alla får vara lika kära som jag är i min älskade man..
har känt så'n frihet när jag nu varit ledig i 5 dagar irad.. men men, tillbaka till hell..
stay cool...

21.

L + L

god morgon.
inte.
är sååå trött.
sitter med ett glas ekologisk, kravmärkt apelsinjuice.
mmmm.
igår var en underbar men extremt stressig dag.
mannen slutade 17 å smög runt på stan tills jag kom hem strax efter 19.
åt god mat på rio (lokal pizzeria, fi fan vilka bönder & slashasar vi är..) jag käka fläskfilé (ska sluta med kött nu fan...) och mannen grekisk pizza. allt var gott, vädret var varmt och här kommer det fina; vi var på restaurang i myskläder. kan det bli bättre?
näh.
jo.
hemma igen skickar jag ut mannen i vackra ariaparken med en folköl och en bok för att fixa iordning hans present. men när jag sedan ringer in honom så säger han åt mig att komma ut för han har sin present med sig till parken.
ett fint, lagom bling, lagom litet silverkors med kedja. vackert. har det på mig nu, och det är perfekt.

sen säger han att han har en överraskning också. jag klagar jämt på att han inte är romantisk, så han har han gjort ett försök till romantiskt säger han.
han säger; titta på trädet hela tiden och gå ett varv runt det.
ok.
på andra sidan stammen, i ungefär min höjd har han holkat ur, grävt och fixat ett hjärta i trädet. där det står
L + L.
ni vet, som i robin hood.
wow.
kan ni tänka er?
kolla här...

så fint. gick ett beundrande varv till och sen in.
jag är så glad att han är min och att han älskar mig så.
jag älskar honom så.

nåväl, idag efter jobbet bär det iväg till stockholms skärgård. nice. sen till södertälje över helgen (lars är ju därifrån..) så det kan bli svårt att hålla bloggen vid liv, får återförenas med en massa bilder och storys på tisdag. för på måndag är jag ledig då jag fyller 21 år och ska fixa med kalas. =)

bra, då vet ni. ha en underbar midsommar allihop. ät massor, lev väl och kom ihåg, skratta...
and keep coming back.. it workes..
gotta blaze.

hjärta.

411

hej. jag heter linnéa fallström. jag är född i katrineholm den 25 juni 1986. jag har flyttat 13 gånger och nu bor jag på norr i örebro. jag har fyra halvsyskon, inga helsyskon, alla är yngre och det finns två pojkar och två flickor. jag har brunt hår och blågrå ögon och är 165 cm lång (kan ni tänka er att min man är 28 cm längre än vad jag är..). jag gillar att titta på film och på bra tvprogram. jag gillar att bada (så länge jag kan se botten), jag gillar att åka ut i pappas båt (som han visserligen har sålt...), jag gillar att hänga park och det absolut bästa jag vet är att skratta.
just nu;
gillar jag att gilmore girls haft säsongspremiär.
går jag runt och sjunger "kalla den änglamarken..." hela tiden...
är jag besatt av hälsa och nyttig mat..
älskar jag att det är sommar..
är jag mer kär i min man än någonsin...
är jag såå fattig.. måste komma ifatt..

jag är speciell..
konstig? ja.
rolig? ja.
söt? dom säger det..
mig själv? alltid. alltid..



jag är jag. och jag önskar att du är du. och bara du. för när jag pratar med dig och om jag lär känna dig, så vill jag bara känna dig. den du är. och med mig är det som det sägs; what you see is what you get.

det kan ta ett tag att lära känna mig, jag kan vara lite svår i början, men oj, när du gör det, så kan jag lova (och jag har referenser) att jag är helt underbar...

so try. to get to know me..

and keep on coming back.. it workes..



 

jag.


happy new year..

1år tillsammans är visserligen inte så lång tid om man jämför.. men om man jämför så är det jättelång tid och även fast det gått hiskligt fort så har det varit det bästa året i mitt liv.
jag älskar dig älskade älskare.
min larsåke.
tack för det år som gått och jag lovar att kommande ska bli ännu bättre...
...för ett livslångt liv tillsammans..
...en tanke tillägnas dig..



 

love.


stress me up...

det är faktiskt kul att vara stressad ibland. inte för ofta för jag kan gissa att det resluterar i att man går in i väggen och blir utbränd men ibland så där kan det vara kul att testa sig själv, se hur mycket man hinner med och hur duktigt man egentligen kan vara. idag har det varit mycket, men kommer samtidigt inte ens ihåg när jag skrattade så mycket på jobbet sist... måste ha varit runt -93 eller nått.. najs..
hittade skitbra present till min man igår.. gick på jakt och hittade rätt på en gång.. sån't gillar vi, och imorrn på den efterlängtade ettårsdagen så ska vi ha mys-pys med kärlekspresenter och god middag.
tänkte att ni ska få se en bild på eftertraktade och omtalade ariaparken. mitt andra hem. den bästaste parken..
Här är den, full av folk då det är en asvarm och bra sommardag. vi sitter högst upp i parken och kollar ner på alla. vi sitter vid klippan och vid det stora trädet. vi sitter på våran plats. =)
känner dock att jag är redo att flytta. i princip var som helst. vill bara iväg faktiskt. är så trött på allt och alla även fast jag älskar örebro. vackra örebro. och vackra park. har nå'n av er varit här? nå'n av er som bor här? let me now..
'till next time...

aria.

manic monday...

oj vilken dag... måste lära upp ny person då jag ska på semester snart och det är bara jag som kan göra det jag gör.. och sen blev det typ dubbelt arbete och fick stressa som fan.. men nu är jag färdig tack vare hjälp av snälla grannar på arbetet. ska upp på stan och "uträtta ärenden" aka köpa gåva till mannen, på onsdag firar vi ju 1 år så nå'tt litet måste jag ju köpa för att visa min uppskattning. han har trots allt stått ut med mig jävligt länge..
helgen var bra. stor firmafest på fredagen.. parkhäng i solen på lördagen med skräpmat och senare pirates 2. vaknade tidigt på söndagen pigg och fräsh och var på konsum innan 10.00. har nu upptäckt att änglmarks ost är mmmm. dåligt att det inte är högpastöriserad mjölk i bara.. men intolerant som jag är så får jag ta en lactrase. helt ok det också.
söndag kväll såg vi pirates 3 på bio. mycket bra. mycket bra.
sen blev det manic monday helt plötsligt. "I wish it was sunday..."
är väldigt stressad faktiskt, kanske märks, bara babblar genom hela helgen men ska faktiskt försöka lägga upp en bild för första gången.. det ni...

här är jag på jobbet med min färdigskuggade tattoo. hittade ingen beforepicture men jag är verkligen jättenöjd med resultatet.  vet inte riktigt vad jag gör för fiskmun (som min man kallade det) men jag ser ganska lost ut va? hehe... nåväl.. här nedan ser ni "the perfect couple", jag och han, min underbara älskling och hans bästaste modjiff, larsåke och linnea....



nä jag måste avsluta.. yes, I'm afraid so.. men jag ska se till att få mer tid över imorrn och ska försöka lägga in fler bilder... och kanske lite mer information om självaste mig så att ni vet vem jag är och var modjiff kommer ifrån.. =)
awesome folks, now remember; stay awesome... peace.


out.

aaahhh..

hinner inte.. stressad.. ska iväg.. måste.. gå.. typ.. nu... har jobbat å jobbat.. hela dagen.. shit.. haha.. oki.. puss alla.. skrivs snart igen.. keep on coming back.. I love you all..

bye.

fredag.

fredag, fredag, fredag. blir man gladare än när det är fredag. jag vaknade imorse direkt av väckarklockan 05.45 och gick upp fem minuter senare (vaknade lite grann till tv-shop) och tog en 20 min dusch.. ah... tvättade håret, rakade benen och bara njöt...sen väcka mannen, tar typ 7 år.. göra iordning frukost, rallarhalvor med ost å paprika. köpte med en brämhultsjuice - jordgubb lime - mmmm... tog på mig min nya gråa hoodie och sen gick vi till bussen.. och nu sitter man här och vet att snart, snart är det helg.. yeay.. å jag ska gå tidigare idag, för att fylla i tatueringen (är fan nervös, vet inte varför men haha.. det ska bli kul...), så jag har bara ca 6 tim kvar till helg.. hihi.. nåväl, ska sätta igång att jobba nu så tiden går snabbt.
måste dock lägga till; vad fan var det för fel på himlen igår, blev storm och blåste som in i helvete.. tycker vi inte om... lite fläktningar e nice men sen räcker det, blåser ju fan iväg..
hörs då kvinnor och pojkar..


vind.

ugly, desperate å lost...

kul å vara det kanske? nja.. tror inte det alltså.. fast jag syftar mest på tvprogrammen. ugly betty, desperate housewifes och lost som har slutat gå nu.. åh. lost kommer inte förrän om typ ett år, va fan..men jag vet ju att om man inte hade en tv så skulle man ju efter ett litet tag inte sakna den. innan jag och min man flyttade ihop så hade han bara en suddig tv4 i hans lägenhet. (eftersom att det analoga nätet redan släckts och han hade ju ingen digitalbox) men det gick. vi gjorde annat. läste, prata, hade ny-förälskade-sex, rökte vattenpipa, kolla film på hans dator, gick sommarpromenader, hade picknick på hans stora matta, tog långa duschar etc... det finns mycket man kan göra om man låter bli att glo på burken jämt.. känns som att jag får ångest när jag bara tittar på tv hela tiden. visst jag ääääälskar film å serier, don't get me wrong men håll med, iband känns det som att man borde gå ut och leva själv liksom.. eller, håller ni inte med? jag vet inte men jag känner att livet kommer att gå så fort och att jag inte riktigt vet vad jag vill göra. fast å andra sidan så vet jag massor av grejer som jag vill göra men när jag tänker på allt det så blir jag bara stressad och orolig över att jag inte ska hinna med allt och hur jag ska kunna förverkliga allt. fan, det är mycket. men jag säger som jag alltid har sagt; det blir vad man gör det till. eller ja, det blir vad man kan göra det till för att inte vara så otroligt posivitv. hehe.
idag efter jobbet ska jag möta mor på stan, som sagt, för att kolla presenter till kärastes jag som fyller snart, kanske styra en gåva till larsiler (min man) som har stått ut med mig i ett helt år på onsdag nästa vecka (kan inte fatta att det gått ett helt år...aj lajvo..)... sen är svärfar i staden och ska ta med oss på öl så det blir najs.
är så jäkla hungrig bara , vet inte vad jag ska stoppa i mig.
sen imorrn ska jag äntligen äntligen få skugga min tattoo. hihi. längtar faktiskt. är så solt över att jag, jag fick en tid så snabbt. alla andra har minsann fått vänta till oktober fan. nice. sen blir det firmafest som faktiskt, nu när jag fått veta lite mer om vad som händer, ska bli skitkul. yeay.
ska gå å ta en klunk yoghurt nu, men dofilus, högpastöriserad mjölk (är laktosintolerant), blåbär och en massa andra duktiga och superbra bakterier.... mmmmm...
sen kan jag ju erkänna att jag faktiskt känner mig lite ugly, desperate och lost just nu.. men det går väl över så fort stressen från jobbet släpper.. inte för att jag göra så jääävla mycket.. haha... jag ska fan inte klaga alltså, för några månader sen kunde jag inte ens ta rast eller lunch... så it's all good I guess... keep on smiling mina vänner... och återkoppla gärna.. tack å hej...


lev.

sex, kärlek & porr...

.. mycket att stå i ibland... när det gäller just sex, kärlek och porr så fins det mycket att prata om och många definitioner. en arbetsvän sitter just nu och skummar igenom 600 pickuplines. han nämnde några och dom sög, hårt. jag säger att något som alltid uppskattas, oavsett tid på dygnet är en skön nack/ryggmassage. en relativt oskyldig en. det tror jag för två människor av motsatta könet närmare varandra.
när det gäller kärlek så frågade vi en kille som gick förbi vårat extremt obefintliga kontor vad hemligheten är, hemligheten till ett långt och lyckligt förhållande.. han sa sex. dock när vi snackade vidare om saken så kom vi fram till följande; när du sitter på jobbet, går på fest/krogen, trallar runt på stan etc och ser snygga människor som du känner är heta så är det viktigaste att du ärligt kan tänka; jag vill (ändå) aldrig vara med någon annan i hela världen än just min älskling... det är då man vet att man älskar varandra, no matter what. sen tror jag att det är mycket som spelar in i  ett förhållande, obviesly. men det viktigaste för mig tror jag är; vänskap, min man är min allra bästa kompis, tillit, you have to be able to depend on your man, sex, det bara är så, det är en av de viktigaste sakerna, iallfall intimitet. sen går ju min filosofi så här; så länge det "braiga" överväger det dåliga så stanna, annars dra och börja om på nytt. men det där kan man bara känna själv. sen måste man kunna "bråka bra" tillsammans också. ja det finns tusen och inga saker som gör ett förhållande bra. huvudsaken att man är lycklig och vet ni, med min man är jag lyckligast i världen....
sex är tricky, det är liksom inget man föds med att vara bra på och många par ger upp för tidigt på varandra. tror att det ska bli bättre då de i själva fallet måste arbeta på det, tillsammans. sex blir verkligen som bäst när man uppnår comfort med varandra. när man kan slappna av, vara sig själv och mixa och trixa fritt. =) då är det bara att rocka. men bästa tipset jag kan ge är fakstiskt att lära känna varandra och jobba på saken. ha sex ofta och testa olika grejer. för att komma in lite på porr så skickade jag nyss ett relativt barnförbjudet mms till min pojkvän på jobbet. hehe... han var brunstig så jag var tvungen att ge honom något... porr är typ lika bra som sex. porr är väl typ, sextalk, slick i örat, porrfilm (uppenbarligen), mms med 18-årsgräns och kanske lite leksaker för de som uppskattar det. men man måste balansera så att det blir fifty-fifty porr å sex i förhållandet. ibland kanske man bara vill ha lite myssex å då kan man spejsa upp det lite nästa gång och porra till. fattar ni?
jag tycker iaf att sex, kärlek och porr är några av de bästa sakerna i hela hela världen... håller du med mig? så gott folk, ut i världen and keep on having sex (though use protection if you don't like to scratch yourself in private places...)... stay horny...

pilsk.

early mornin'...

...knäckemacka av nyttigaste slag med avokade på, polarmacka, inte så nyttigt jag vet, med creme cheese och röd paprika. till dricka har vi brämhults apelsinjuice och bredvid, mannen i mitt liv med äcklig messmörsmacka. är så jävla trött dessa tidiga mornar att jag aldrig hinner käka frukost hemma. så nu gör jag det på jobbet. funkar ju också iofs. najs.
kom på en sak; våra allas kära, små och snygga kändistvillingar fyller 21 år idag. så nu får de äntligen dricka alkohol helt å hållet lagligt. haha som att dom brytt dig tidigare... tänk att de bara är 12 dagar äldre än mig och såååå sjukt rika.. fi fan. tänkte bara önska dom grattis och säga god morgon. men vi ses senare i eftermiddag.. såklart... püss...


olsen.

more alive...

tisdag utan betty och desperate. so sad. vad har jag nu att se fram emot.. jo ett hmpaket som väntar på ica längbro torg. hittade asnajsa reagrejer förra veckan på onlineshoppingen. brukar vara skit men blev positivt överraskad. men nästa tisdag då.... suck.. får vänta med spänning till hösten. imorrn är det dock dubbelavsnitt, start 20.00 och säsongsavslutning, snyft igen, av lost. yeay och no.
jag har känt mig ganska glad senaste tiden. sur också men jag är så van att gå runt å vara pissed off hela dagarna på mitt sugjobb så jag är riktigt chockad över hur jolly jag varit. nice tycker jag. känner att det beror på solen, hopp för framtiden, nya kontakter både på webben och i verkliga livet och kanske allmänt att jag växt som människa och kan släppa vissa saker som gör mig irriterad. jag känner livet i mig. som madicken säger. hoppas att det håller i sig bara..
i slutet på veckan händer lite roliga grejer. på torsdag ska jag hänga lite stan med mor, syster och lillebror (som äckel-godis-försäljaren från marknaden trodde var min son...hm...). då ska jag försöka hitta lite saker som jag önskar mig i födelsedagspresent, det är inte helt tråkigt det inte... =)
och sen en annan sak, för ett år sedan gjorde jag min tredje tatuering, den på armen ni vet (hehe, inte.. ) och har planerat ett återbesök för skuggning sedan dess. nu äntligen inser jag att jag måste göra det då jag inte är helt nöjd med hur mitt konstverk ser ut. hör runt lite och får reda på att min tauterare är uppbokad till november. yippie-ki-yeay då. not. gör ett försök iaf och ringer honom och guess what, han kan klämma in mig på fredag kl. tre. yeees. kardan. så då blir det skuggning gott folk. så att älvan ser mer levande ut.
efter det är det är firmafest. igen. dock så förra gången var det för just mitt arbetsområde och nu är det för alla på hela jävla företaget så det ska bli riktigt lattjo faktiskt. rock.
från det ena till nå'tt annat.
note to self; styr upp ekonomi och strunta i far. (pappor kan ibland vara jobbiga och tro att dom kan och vet allt då de inte gör det. det tycker inte jag är så roligt...)
vet ni förresten, jag ska flytta till island och jobba i ett växthus, jag behöver bra fysik, uthållighet och det krävs att jag är noggrann. perfekt, när kan jag börja. hehe, näh.. kanske inte..
till nå'tt annat igen; nå'n som har ett boktips till mig.... har precis läst ut en så'n bra bok, grät till och med i slutet så nu krävs det att jag läser något bra annars, om jag känner mig rätt så kommer jag att tröttna. så please my friends, ge mig lite tips, ge mig många tips, jag har fan hela sommren framför mig i ariaparken. hur ska det se ut om jag inte har en bok... går junte... okej men hörrni, le och skratta, var glada att vi finns, slapp hitler och kan köpa makrill på tub (blä by the way, much better i originalburkarna, älskar fan makrill) så att det inte stänker så fördärvat eller hur det nu va... hehe... stay true..

älva.

splittrad...

.. är jag.. vet aldrig nå'tt känns det som. senaste 8 åren har jag färgat mitt hår blont på våren och brunt på hösten varje år. som att jag aldrig kan bestämma mig. dock så var jag blond i vintras och nu är jag brunett så jag vänder väl lite på det hela men känner på mig att jag lätt kommer färga ljust igen inom snar framtid. och jag kan aldrig bestämma mig om jag ska ha långt eller om jag ska köra "till axlarna långt" och samma visa gäller om jag ska fortsätta permanenta eller inte då mitt hår är spikrakt (med iofs lite självfall) naturligt. jag kan inte bestämma om jag ska ha tajta jeans eller pösiga, långa tröjor eller lagom korta. skinnjacka eller inte. jeansjacka till sommaren nu kanske. svart eller inte. ska jag satsa på mer färg. ska jag sluta på mitt jobb. ska jag börja plugga. ena stunden vet jag vad jag vill bli, andra inte. flytta till en annan stad kanske. finns gud. nej. jo. kanske. vill jag ha barn tidigt eller aldrig eller om kanske 10 år. vill jag ens gifta mig.... bla bla bla.. vet att vissa saker inte behöver oroas över nu men jag tänker så jävla mycket. för mycket. hela hela tiden. och jag vill ibland bara sluta tänka all together. you know? som männen. jag frågar min man ibland, vad tänker du på. inget säger han. vadå inget. nått tänker man ju på. eller hur. jaja skit samma i allt det där. jag ska köpa en bok som heter "kvinnor som tänker för mycket" (kostar bara 39:- på cdon.com) och bota mig själv till att bli lite lite mer normal. kom på häromdagen att ni har ju egentligen ingen aning om vem jag är, vad jag gör, hur jag ser ut eller nå'tt. ska avslöja för er nå'n dag. kan ju börja med att ge er ett smakprov; jag är 1,90 väger 40 kg och är från finland. haha. inget illa mot aslånga och extremsmala finskor men hahahhahahahahahahahahah. tänk er bara. en brud på 1,90, smal som en sticka och pratar som mumintrollet. hahaha. vad roligt jag har här för mig själv på eftermiddagen på jobbet helt utan arbetsuppgifter (sitter bara å surfar).  no fun at all ( dom är skit bra btw ). vill åka hem och rensa garderoben i parken. (ja, jag gör allt i min älskade ariapark) fast vet ni hur sorgligt det är, när jag rensar min garederob så kommer de kläder jag slänger bort kunna klä en hel by nå'nstan's där det är kallt och jag klagar över att jag inte har några kläder... fi fan för mig. nåväl.. får skärpa mig när jag har tid och råd.. gud vad jag behöver ett mer välbetalt jobb. jaja, ska sluta snacka skit här nu så att ni orkar med mig i fortsättningen. snart kommer bilder och mer info, jag lovar. önska topics också. up for anything (typ).
great. keep it real mates and keep coming back. it workes.


hojjkalojkka.

podjiff...

..... da da da da da da modjiff da da da da da da.....
solen är så vacker och oj så varm, det är så jävla skönt ute asså. sommaren har äntligen kommit. men ska jag vara ärlig så sitter jag helst i skuggan eller väntar med solhäng tills kvällen. det blir så otroligt varmt så jag går åt.
vet ni, vildhasse kommer ju bara på vintern, vilken tok jag är. jag gick och längtade och längtade efter honom och nu måste jag vänta ändå tills den jävla vintern kommer. hm. nåväl, fick iaf lite marknadsnougat, några munkar och en riktigt trevlig kväll. inhandlade en svart het bikiniöverdel, en vit klassisk klänning och en redigt snygg väska. sen kollade vi avslutningskläder åt brorsan som slutar 4:an, de växer så fort. på tal om bror min så var det en idiot till godisförsäljare på marken som trodde att jag var hans morsa. hade betytt att jag skulle fått barn när jag var 10 år. jippi, ser jag så gammal ut alltså. men annars var det all good. kul å träffa the family.
sen hem, kollade coyoty ugly, bästa filmen när jag var 14 (still are), åt munkar och kedjerökte i soffan. mannen kom hem, slängde av sig målarkläderna och tryckte i sig några munkar, i säng med kli och upp tidigt imorse. tändläkaren gick ok. hade lite tandsten som de plockade bort (det var obehagligt) men annars har jag perfekta tänder. gick fan på 561:- skandal. handlade lunch och jordgubbar mmmmm i gamla hooden (vet inte varför jag går till min gamla tandläkaren när jag bor mitt i stan) och fick skjuts av snälla denise tll jobbet. bestämde oss för parkhäng med öl och kanske lite singstar ikväll, kan bli rock. kul alltså. och nu fördriver jag tiden med att än en gång berätta för er vad som händer i mitt underbara liv. för vet ni, nu är det underbart, och vet ni varför, för att det är sommar, det är helg, jag har en asbra park och jag ska snart få sluta jobba... så le, gott folk, le. kom till ariaparken och ta en bärs vettja. men sno fan inte min plats uppe vid klipporna, då fan..... anywho...  mitt råd för dagen ( mitt första råd egentligen ) lyder; njut! njut så att ni spricker tänk om det regnar imorrn (om det regnar imorrn ska jag gå och hyra massor av filmer, smälla i mig gott och bara myyyysa hela dagen). tänk om himlen blir svart eller om jorden blir övertagen av äckliga katter. man vet aldrig, allt kan hända. så ha det nice och stay cool.


njut.

hasse min vän...

....oj så kul det är med marknadsafton. att få gå runt i centrum och bara vara. titta. ha trevligt. sätta sig med en glass eller köpa en åh så god donut. vildhasses korv, åh vildhasses korv.... ge mig nu...  marknadsnougat, "lyckopåsar" you name it and i love it. och nu skiner ju till och med solen  och det är riktigt varmt ute. jag bara räknar ner minuterna (timmarna) tills jag slutar och ska möta kära mor m familj på stan och leta efter cool väska och fräsha sommarskor och bara njuta av den fina marknaden. kanske man kan kolla lite på jeans också om man är snäll. kanske. jag vill iaf köpa med mig lite god korv från hasse hem. får ju ha den ifred då mannen inte äter kött. that's good.
det är så mysigt asså. det blir som förr. bord med handgjorda prylar, kamareller, träleksaker och massor med folk samlade på ett litet torg. haha.. så roligt. det finns dock två saker jag inte tycker om med marknadsafton; trängseln (folk kan vara så jävla jobbiga asså) och karusellerna. fast när jag tänker efter så hatar jag bara att åka dom inte att dom finns där. det är rätt snyggt faktiskt med coola ljus när det blir lite mörkt och musik så man slipper höra allt folk som gapar. mannen min ska iväg och måla en folkabuss så han behöver inte följa med och gå efter mig och tjata om att han ska få gå och ta en öl nå'n stans.
men tänk, tänk om han inte kommer. hasse kanske bara kommer på vintern. nääh, han måste komma. hasse, du måste komma. jag är så sugen.. kom.. för jag längtar.
jag längtar jag längtar jag längtar... 'till next time folks...


korv. 

oh boy...

..vilket vackert väder.. solen skiner idag.. o'boy med laktosfri mjölk. kardan för en kväll på uteserveringen med en bärs och en cigg i handen. yeay för att vara i solen hela dagen imorrn och bara njuta av denna "extrahelg" vi får här pga vårt vackra lands egna dag. jag vill leva jag vill dö i norden. och alldeles precis, i sverige. våga älska sverige som nå'n sa för många år sedan.
jag har förresten en sak att lägga till på min sommarplanering, jag vill åka till ett spa. var på selma lagerlöf's i höstas och det var helt underbart. men nu vill jag prova igen nå'n annan stans och njuta av lyxen ordentligt. träna, sola, bada, få behandlingar, äta god mat, bo på hotell, dricka drinkar, ja, ni vet. ahhh... *drömmer mig bort*
nu slutar jag snart och vill inget hellre än att åka härifrån.. äckliga arbete fullt av äckel.. på tal om mitt jobb så ringde en gammal vän idag. blev mycket förvånad och gladare än jag trott. kort samtal men oj vad man kan sakna folk alltså... och hur de fastnar hos en... men det är nog lika bra som dåligt antar jag...
anywho, blir ingen lång saga här utan bara lite check in. är ju ledig imorrn så då blire nog inge bloggande. håller på att styra laptop nu iaf så att snart kan jag skriva jääämt.. kul för er va? vilka ni nu än är.. ni är inte så många men ni tar er.. so keep it up and stay real.


boy.

sommaren...

...jag tror bestämt att den är på g. lördagen var riktigt bra. började med att sova ut och äta en riktigt god frukost ( grovt bröd från bagar'n, ost, stekt ägg, juice och lite yoghurt ). sen ut i solen för lite parkhäng med man och vän. tackar gud för aria. sen gjorde vi oss fina och åkte bussen hela 20 min för att sedan anlända till hästhagen där alla redan var samlade. stor estrellafilt, heineken, prince gold's och varm, skön sol. sen brännbol, grillning och lite fyllesnack. hemmåt för förfest med kanske en femteldel av folket som var i hagen, lyssnade på klassiska låtar som victoria med magnus uggla och electric med leila k. haha. dansade, kedjerökte och hade skitroligt. utåt, bk, hemmåt. trött.
söndag bestod av extremt parkhäng igen med äckliga red bullkopian burn, asgod pizza (bästa bakfyllematen, säg inte emot mig...) och en god bok. mycket god bok. läste säkert 200 sidor bara på de timmarna vi låg där. just nu håller jag på med min vän leonard av james frey. läs den gott folk men börja då med tusen små bitar av samma författare. självbiografier och sååå bra. gud. sen blev det lite offentligt hrm hrm i parken också det var nog det bästa på dagen. var duktiga och tvättade på kvällen, lagade kyckligköttbullar med mos och kröp ner i nybäddad säng. skööönt.
idag är vädret minst lika vajert, det är därför jag tror att sommaren är på väg, eftersom när det tidigare varit så här varmt och skönt så har det bara varat en dag eller två sen har det blivit regn igen. men nu får vi hoppas på det bästa och inte döda för många spindlar.
ledig onsdag, kardan!!! tandläkaren på fredag, fi fan. sen kommer söta kusinerna och hälsar på från vackra lindesberg i helgen också. yeay. men nu är jag on duty så det är bara att bita ihop och rocka. stay in the sun folks.


sol.

weekend.

the weekend is here. på listan står bl a; att handla öl & vin, fixa ny mobil, käka grillad kycklingmiddag med tillbehör hos pappi, softa park i solen på lördag förmiddag för att sedan fortsätta dagen och kvällen i hästhagen på firmafest. kanske krogen och sen softishtime på söndag. just nu är jag mest stressad, orolig, hungrig (åh bk....) och har faktiskt till å med lite ont i huvudet. but still, det ska bli kul imorrn, om det inte regnar förstås. men näh. det blir grrreat. brännboll, öl, korv m. bröd, kollegor som blir fulla och skämmer ut sig. haha.. inte jag dock. får vi hoppas iaf. nåväl nu ska jag städa lite och sen får helgen börja. simma lugnt och stay cool.

helg.

RSS 2.0