podjiff...

..... da da da da da da modjiff da da da da da da.....
solen är så vacker och oj så varm, det är så jävla skönt ute asså. sommaren har äntligen kommit. men ska jag vara ärlig så sitter jag helst i skuggan eller väntar med solhäng tills kvällen. det blir så otroligt varmt så jag går åt.
vet ni, vildhasse kommer ju bara på vintern, vilken tok jag är. jag gick och längtade och längtade efter honom och nu måste jag vänta ändå tills den jävla vintern kommer. hm. nåväl, fick iaf lite marknadsnougat, några munkar och en riktigt trevlig kväll. inhandlade en svart het bikiniöverdel, en vit klassisk klänning och en redigt snygg väska. sen kollade vi avslutningskläder åt brorsan som slutar 4:an, de växer så fort. på tal om bror min så var det en idiot till godisförsäljare på marken som trodde att jag var hans morsa. hade betytt att jag skulle fått barn när jag var 10 år. jippi, ser jag så gammal ut alltså. men annars var det all good. kul å träffa the family.
sen hem, kollade coyoty ugly, bästa filmen när jag var 14 (still are), åt munkar och kedjerökte i soffan. mannen kom hem, slängde av sig målarkläderna och tryckte i sig några munkar, i säng med kli och upp tidigt imorse. tändläkaren gick ok. hade lite tandsten som de plockade bort (det var obehagligt) men annars har jag perfekta tänder. gick fan på 561:- skandal. handlade lunch och jordgubbar mmmmm i gamla hooden (vet inte varför jag går till min gamla tandläkaren när jag bor mitt i stan) och fick skjuts av snälla denise tll jobbet. bestämde oss för parkhäng med öl och kanske lite singstar ikväll, kan bli rock. kul alltså. och nu fördriver jag tiden med att än en gång berätta för er vad som händer i mitt underbara liv. för vet ni, nu är det underbart, och vet ni varför, för att det är sommar, det är helg, jag har en asbra park och jag ska snart få sluta jobba... så le, gott folk, le. kom till ariaparken och ta en bärs vettja. men sno fan inte min plats uppe vid klipporna, då fan..... anywho...  mitt råd för dagen ( mitt första råd egentligen ) lyder; njut! njut så att ni spricker tänk om det regnar imorrn (om det regnar imorrn ska jag gå och hyra massor av filmer, smälla i mig gott och bara myyyysa hela dagen). tänk om himlen blir svart eller om jorden blir övertagen av äckliga katter. man vet aldrig, allt kan hända. så ha det nice och stay cool.


njut.

Kommentarer
Postat av: Sarah

japp nu har du hittat en kräsen konsument här.. och genom de så hitta ju jag dig:-) perfekt!!
HEJ!!

2007-06-08 @ 20:36:56
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: Hotmh

NICE AND WONDERFUL SITE

2008-01-10 @ 23:15:29
URL: http://www.hotmh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0